Support


Topic Replies Activity
About the Support category 1 April 7, 2017
Motor never stops spinning at startup 6 May 25, 2019
Config problems 6 May 25, 2019
End switches an interrupts 93 May 25, 2019
Facing a bunch of problems all together 6 May 24, 2019
Is there a native C / C++ api? 3 May 23, 2019
Troubles with small BLDC motor and ODrive 7 May 22, 2019
56V board with connectors in EU shop 2 May 21, 2019
Motor Stopping and Starting in Velocity Mode 4 May 17, 2019
Encoder index search finds multiple index positions 7 May 16, 2019
Encoder Calibration of Gimbal motor fails with error 0x2 1 May 16, 2019
Really, last try... 3rd Linux OS, 3rd computer 7 May 14, 2019
Unable to control 2 motors simultaneously 9 May 14, 2019
Encoder error 0x0002 by using motor with reduction gear 5 May 13, 2019
Connecting to Multiple ODrives in Python 5 May 12, 2019
Odrive 3.5 90W motor does not move and beep? 5 May 11, 2019
Pip install fails on ubuntu 16.04 8 May 11, 2019
Encoder on M1 not working 1 May 11, 2019
Odrive + Hoverboard Motors AXIS0 errors 4 May 8, 2019
ASCII commands makes ODrive unreachable 21 May 8, 2019
Strange behaviour when both axis start 4 May 8, 2019
ODrive not recognized, even after re-flashing 5 May 7, 2019
Sensorless control mode does not work by 0.4.9 and 0.4.10, but work by 0.4.7 and 0.4.8 1 May 6, 2019
Motor failing after calibration and entering closed loop control 2 May 1, 2019
Motor stops spinning after a few revolutions 3 May 1, 2019
PWM center interval? 5 April 30, 2019
How to set encoder.pos_estimate to 0 3 April 30, 2019
Odrive unresponsive after entering closed loop control 15 April 28, 2019
Set up ABI Encoder without calibration or index search 3 April 26, 2019
Drive a small gimbal motor 4 April 25, 2019