Support


Topic Replies Activity
About the Support category 1 April 7, 2017
Odrivetool InteractiveShell.run_code and ChannelBrokenException on Odrive v3.6 56V 3 May 25, 2020
12V only vbus_voltage 1 May 25, 2020
Setpoint not working for D6374 motor 2 May 25, 2020
Make error, tup error 3 December 23, 2018
Odrv0.axis0.encoder.is_ready is false in CTRL_MODE_VELOCITY_CONTROL odrive motor not moving 5 May 24, 2020
DC_BUS_UNDER_VOLTAGE, Power Supply Solid 6 May 24, 2020
Odrive 3.3v max current 2 May 24, 2020
PC cannot detect odrive w/ WetMelon's RazorsEdge firmware 4 May 23, 2020
Need help on selecting the odrive controller for my motor 4 May 23, 2020
ERROR_CURRENT_UNSTABLE and strange offset_float with hall sensors 4 May 20, 2020
Hoverboard motor problems 3 May 19, 2020
UART Noisy - Wrong Chars 11 May 19, 2020
The motor only turns in one direction 3 May 19, 2020
What is the difference between pos_estimate and pos_cpr? 2 May 18, 2020
ODrive v3.4 Firmware 2 May 18, 2020
Odrive Voltage / Calibration Issue 7 May 18, 2020
Need help encoder 1 May 17, 2020
Some questions about ERROR_SPI_COM_FAIL during two motor working! 1 May 15, 2020
Current setpoint jumps to maximum when velocity setpoint is above a certain level 14 May 14, 2020
Control Two motors exactly at the same time 5 May 3, 2020
Firmware for absolute encoder - what is the likely release? 14 May 14, 2020
Help with Closed Loop Control Tuning 3 May 13, 2020
Odrive ERROR_CURRENT_UNSTABLE 18 May 12, 2020
Using CUI AMT112S-V Encoder with ODrive 10 May 11, 2020
Move_to_pos not works well 12 May 8, 2020
Can I mount a CUI102 encoder on a moving frame 3 May 7, 2020
Setting origin, encoder.set_linear_count() 2 May 6, 2020
NEW PCB Design : Cannot find odrivetool! 14 May 3, 2020
Odrive with LVDT feedback input? 2 May 3, 2020